marți , aprilie 16 2024
Home / Tabere / Tabara ski

Tabara ski

Tabara ski

Taberele sunt cea mai buna metoda de a consuma energia copiilor pe timpul vacantei. Fie ca este vorba de o tabara ski sau de o tabara de vara, oricare este benefica. Aici cei mici vor invata prin activitati in grup cat mai multe lucruri si se vor distra in acelasi timp.

Avantajele inscrierii intr-o tabara ski

Scoala De Ski Poiana Brasov - Tabara skiTaberele reprezinta o buna oportunitate de a cunoaste noi copii si de a lega prietenii. Cei mici vor invata sa comunice mai usor si cum sa lucreze in echipa. Intr-o tabara de iarna, pe langa cursurile de ski, mai au loc si alte activitati antrenante.

Cum ne facem bagajul pentru o tabara ski?

Pentru a invata sa skieze, in programul urmat intr-o tabara ski au loc zilnic 4 ore de curs. Echipamentul va fi pus la dispozitie in aceasta perioada de organizatori, la fel si ski passul. Celor mici li se asigura si cazarea si mesele, plus o gustare. In restul timpului, au loc activitati atat in cabana cat si in aer liber, foarte distractive pentru copii.

In urma participarii la o astfel de tabara, copii isi vor dezvolta atat capacitatile fizice cat si cele mentale. Se vor obisnui sa fie mai descurcareti si sa obtina putina autonomie. De asemenea, sistemul circulator se va imbunatati. Fricile vor disparea usor, iar noi prietenii vor aparea printre cei mici.

Check Also

tabara de ski

Tabara de ski

Tabara de ski Tabara de ski – In curand va incepe sezonul sporturilor montane si …

Close