luni , aprilie 22 2024
Home / Sanatate / Operatii Pe Pleoape

Operatii Pe Pleoape

Beneficii importante ale unei operatii pe pleoape

Cu siguranta toata lume a auzit discutii despre operatii pe pleoape si despre eficienta acestor interventii chirurgicale. Chirurgia pleoapelor mai este cunoscuta si sub denumirea de blefaroplastie.

Aceasta poate fi efectuata pe pleoapa superioara, pe pleoapa inferioara sau pe ambele pleoape in acelasi timp. Majoritatea procedurilor sunt efectuate in ambulatoriu, adesea folosind o anestezie locala.

Chirurgia pleoapelor poate fi efectuata atat din motive cosmetice, cat si functionale. Consultati doar cateva dintre numeroasele beneficii pe care le poate oferi chirurgia pleoapelor.

Beneficiile unei operatii pe pleoape

Ne-ar trebui ore intregi pentru a aduce in discutie toate avantajele si unele dintre dezavantajele unei astfel de operatii pe pleoape. Acest articol a fost redactat cu scopul de a va oferi informatii pretioase. Mai exact vom discuta despre aceasta chirurgie a pleoapelor.

1. Mai putine linii fine

Pentru unele persoane, acesta nu este scopul principal al interventiei chirurgicale a pleoapelor. Cu toate acestea, multi vad o imbunatatire semnificativa a acelor semne precoce de imbatranire.

Ridicarea atat a pleoapei superioare, cat si a celei inferioare poate reduce numarul de linii vazute in jurul colturilor exterioare si a pleoapei inferioare a ochiului.

Operatii Pe PleoapePentru a imbunatati aceste rezultate, luati in considerare un tratament de intinerire a pielii, cum ar fi un peeling chimic. Un astfel de tratament este perfect pentru ca ofera o netezire suplimentara a acelor cute ale ochilor.

2. Fara pungi sub ochi

Pungile de sub ochi va pot oferi un aspect obosit chiar daca aveti suficiente ore de somn. Un lifting al pleoapelor inferioare poate indeparta acele zone pline prin eliminarea excesului de piele si tesut de sub ochi.

In unele cazuri, putem chiar sa imbunatatim aspectul cercurilor intunecate de sub ochi. Acest lucru este posibil daca un tratament cosmetic este combinat cu procedura chirurgicala.

3. Vedere imbunatatita

Cand aveti o greutate semnificativa cazuta a pleoapei superioare, poate fi mai mult decat o problema cosmetica. Aceste depozite suplimentare de piele si tesut pe pleoapa sau caderea sprancenei va pot afecta, de asemenea, linia vizuala.

Indepartand aceste depuneri si ridicand subtil pleoapa superioara a sprancenelor, se extinde si linia vizuala. Unii pacienti observa chiar un confort mai mare in zona fruntii, deoarece muschii sprancenelor nu sunt folositi in mod constant pentru ridicarea pleoapei superioare, pentru o vedere imbunatatita.

4. Un aspect reimprospatat

Blefaroplastia este una dintre cele mai eficiente metode de a oferi intregului tau chip un aspect revigorat. Procedura imbunatateste de asemenea, forma si aspectul ochilor in mod specific.

Indiferent daca suferiti o interventie chirurgicala a pleoapelor singura sau in combinatie cu alte proceduri chirurgicale sau cosmetice, este posibil sa vedeti rezultate dramatice dupa procedura. Acest aspect reintinerit poate de asemenea, sa contribuie mult la imbunatatirea increderii in sine si a stimei de sine.

5. Cresterea increderii

Acesta nu este un avantaj din punct de vedere fizic. Este totusi un foarte mare si important avantaj din punct de vedere mental. In momentul in care observati ca aveti pleoapele perfecte si ati scapat de pungile de sub ochi, lucrurile se schimba. Mai simplu spus, incepeti sa aveti din ce in ce mai multa incredere in propria persoana.

Concluzie

Exista suficient de multe motive pentru a opta pentru operatii pe pleoape. Daca doriti sa scapati de pungile de sub ochi, alegeti cat mai repede o astfel de invitatie chirurgicala.

Check Also

Implantologie Orala Brasov

Implantologie Orala Brasov

Intrebari frecvente despre implantologie orala Brasov Stiati ca exista persoane care au foarte multe intrebari …

Close