sâmbătă , iulie 13 2024
Home / Constructii / Case Prefabricate

Case Prefabricate

De ce merita sa cumparam case prefabricate?

Tinerii se intreaba de ce merita sa cumpere case prefabricate sau modulare, cand se gasesc pe piata si case traditionale. Unele persoane dintre cele care isi cauta o casa atractiva din toate punctele de vedere, nu cunosc multe informatii despre casele modulare.

Tocmai din acest motiv, ar trebui sa citeasca in urmatoarele minute acest articol. Vor putea afla ce sunt casele modulare dar si ce avantaje semnificative au acestea. Apoi, le va fi mult prea usor pentru a intelege de ce merita sa cumpere astfel de case.

Asadar, ce sunt aceste case prefabricate?

Ei bine, cand discutam despre casele prefabricate trebuie sa va ganditi la un singur lucru. Acestea nu sunt construite pe santier ci sunt fabricate intr-o fabrica de productie. In procesul de fabricare al unei astfel de case sunt implicate mai multe persoane (muncitori si specialisti) dar si scule si echipamente de ultima generatie.

Case PrefabricateEste posibil sa va intrebati cum ajung aceste case insa in curtile oamenilor? Cum pot oamenii sa locuiasca in aceste case care nu sunt construite pe un santier. Ei bine, dupa ce procesul de productie s-a incheiat si structura casei este finalizata, aceasta este urcata in camion.

Este transportata pe santierul pe care fundatia casei deja exista. Structura casei este apoi amplasata peste fundatia casei. Cand este gata amplasata structura casei, urmeaza ca aceasta sa fie izolata la interior si la exterior. Se aleg de asemenea usile si ferestrele casei si materialele pentru finisaje.

Avantajele caselor prefabricate

Din ce in ce mai multe avantaje ale caselor prefabricate ies in evidenta. Noi vi le prezentam pe unele dintre cele mai importante avantaje ale acestor case.

1. Pretul, cel mai important avantaj al unei case prefabricate

Fara doar si poate, cand vine vorba despre avantajele caselor prefabricate, pretul de achizitie al acesteia este cel mai important.

O asemenea casa costa cu pana la 50% mai putin comparativ cu o casa traditionala. De multe ori, o casa prefabricata cu finisaje de lux ajunge sa coste cat o casa traditionala la rosu, sau chiar mai putin. Deci, cand bugetul nu este foarte mare, casele prefabricate reprezinta solutia perfecta.

2. Timp redus pentru finalizarea constructiei

Al doilea avantaj major al unei case modulare il reprezinta timpul necesar pentru a finaliza constructia. Pentru ca structura casei este fabricata intr-o fabrica, nu exista factori care sa intarzie procedura. Apoi, casa este transportata spre santier si asamblata pe fundatie.

O casa prefabricata poate fi cu usurinta finalizata in maxim doua luni. Niciodata insa, o casa traditionala de aceleasi dimensiuni si aceiasi suprafata nu va fi mai rapid construita. Deci, pentru cei care doresc sa se mute rapid in propria casa, casele modulare sunt perfecte.

3. Transport, stabilitate si rezistenta superioara a caselor modulare

Dupa constructie in fabrica, modulele sunt incarcate pentru transport. Pentru a face fata rigorilor transportului, fiecare casa modulara este construita cu aproximativ douazeci pana la treizeci la suta mai mult material decat o casa traditionala. Acest lucru creste foarte mult rezistenta structurala a casei, care poate fi cel putin la fel de rezistenta precum o casa traditionala.

Concluzie

Exista mai multe motive datorita carora merita cumparate aceste case prefabricate. Primul este reprezentat de costul de achizitie. Timpul redus pentru a construi casa dar si alte avantaje sunt extrem de importante. Cei care aleg o asemenea casa, cu siguranta nu vor regreta.

Check Also

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Motive pentru a alege o proiectare instalatii CCTV Brasov chiar acum Pentru multe persoane fizice …

Close