sâmbătă , iulie 13 2024
Home / Sport si Recreatie / Tabara Ski

Tabara Ski

Tabara Ski perfecta copilului tau

Tabara Ski – un mediu relaxant care ofera amintiri de neuitat. Vacantele de iarna sunt indragite de copii. Sezonul rece are farmecul lui aparte. Si weekend-urile friguroase pot fi petrecute in cel mai placut mod posibil. O excursie la munte este mereu un prilej de bucurie atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Drumul catre locatia unde se organizeaza tabara de ski ofera vizionarea unui peisaj magnific.

Crestele muntoase imbracate cu zapada ofera o priveliste de neuitat. Organizatorii taberei asigura si transportul adolescentilor participanti. De regula, transportul se efectueaza cu autocare dotate si echipate corespunzator. De la urcarea in autocar, ghizii ii invata pe cei tineri notiuni fundamentale legate de tot ceea ce inseamna relieful muntos. Astfel acestia vor dobandi foarte multe cunostinte geografice necesare pentru a-si dezvolta nivelul educational.

Tabara Ski

Tabara SkiLocatia unde se desfasoara programele si activitatile taberei este aleasa cu atentie. Tabara Ski se organizeaza, de regula, cat mai aproape de partiile de schi. In zonele muntoase sunt foarte multe locuri de cazare: case particulare, pensiuni, hoteluri. Aceste spatii de cazare ofera facilitati multiple, in functie de cerintele si nevoile grupului. Alegerea unei locatii potrivite se face dupa mai multe criterii. In primul rand conditiile de cazare sunt esentiale. Foarte importanta este si componenta meselor: mic dejun, pranz si cina. Sportul – orele de schi si masa de care beneficiaza participantii influenteaza dezvoltarea organismului, a sanatatii.

Organismul tanarului trebuie sa se dezvolta intr-un mod cat mai armonios. Conteaza foarte mult si serviciile recreative oferite de spatiul respectiv de cazare. Tinerii merg la munte pentru a-si petrece timpul liber. Fac sport, isi imbunatatesc conditia fizica. Activitatile distractive sunt foarte importante. Acestea au menirea de a-i ajuta pe tineri sa socializeze. Locatia trebuie sa fie in apropierea altor locuri recreative. Patinoarul, saniusul, plimbarile in aer liber au un rol hotarator in ceea ce priveste alegerea locatiei propriu-zise.

Tabara Ski

Monitorii de ski sunt instructori certificati, precum si fosti sportivi de performanta. La Tabara Ski, acestia sunt la dispozitia tinerilor non stop. In primul rand, ii invata pe acestia, din punct de vedere teoretic, tot ceea ce inseamna schiatul. Le prezinta tinerilor echipamentul care este obligatoriu a fi purtat pe partie.

Check Also

Balize Pescuit

Balize Pescuit

Balize Pescuit Alegand niste Balize Pescuit de calitate, veti lua o decizie foarte buna. Acestea …

Close