sâmbătă , iulie 13 2024
Home / Sport si Recreatie / Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana Brasov

La Scoala De Ski Poiana Brasov tinerii invata sa practice sporturile de iarna. Atmosfera va fi una de basm. Peisajul pitoresc este imbracat in zapada. Atmosfera sarbatorilor de iarna aduce tot mai multi turisti pe partiile inzapezite. Nu vor lipsi surprizele iernii. Vor fi petreceri in aer liber, in jurul focului de tabara. Timpul liber poate fi petrecut intr-un mod cat mai placut posibil. Se pot face drumetii montane. Se poate merge la sanius. Exista si un patinoar artificial. Cazarea se va realiza in cele mai bune conditii.

Scoala De Ski Poiana Brasov

In Poiana Brasov exista foarte multe vile, cabane, pensiuni si hoteluri de lux. Personalul amabil este intotdeauna la dispozitia turistilor. Mancarurile traditionale si bauturile celel mai diverse contribuie la crearea unei atmosfere relaxante.

Scoala De Ski Poiana BrasovSporturile de iarna se vor practica in conditii de siguranta maxima. Statiunea montana Poiana Brasov dispune de un numar de noua partii de ski. Aceste partii au diferite grade de dificultate. Instructorii atestati au o experienta vasta. Monitorii de la Scoala De Ski Poiana Brasov sunt fosti sportivi de performanta. Vor coordona si vor asigura siguranta celor care doresc sa invete sa schieze.

O partie usoara are panta de coborare de nivel mediu. Exersarea are loc in zone de partie delimitate printr-un marcaj de culoare albastra. Incepatorii se vor familiariza cu procedeele de mers, cu procedeele de urcare si cu procedeele de intoarcere. Vor invata si tehnica caderii si a ridicarii din cazatura. Vor invata procedeele de ocolire. Scopul final al oricarui curs de initiere, este ca incepatorul sa fie capabil sa controleze modul de alunecare pe partie.

Partia medie ofera posibilitatea de a face coborari pe tipuri de pante diferite. Zonele in care se fac antrenamente sunt delimitate printr-un marcaj de culoare rosie. Cursantii vor invata sa treaca peste denivelari.

Scoala De Ski Poiana Brasov

Pe o partie dificila vor exersa doar cursantii avansati de la Scoala De Ski Poiana Brasov. In acest caz, panta de alunecare este medie, rapida si abrupta. Cursantii vor acorda o atentie deosebita invatarii tehnicii competitionale de slalom. Ei vor fi capabili sa controleze alunecarea pe orice tip de partie. Vor adapta intotdeauna viteza corespunzatoare. Vor participa la concursuri si competitii si vor obtine premii.

Check Also

Balize Pescuit

Balize Pescuit

Balize Pescuit Alegand niste Balize Pescuit de calitate, veti lua o decizie foarte buna. Acestea …

Close