sâmbătă , iulie 13 2024
Home / Hoteluri / Hotel Brasov

Hotel Brasov

Preferinta pentru un hotel Brasov

Hotelurile sunt asociate in cele mai multe cazuri cu ideea de scump, lux, calitate si confort. Aceste structuri turistice sunt raspandite la nivel global, iar pentru turisti reprezinta o alegere sigura si de incredere. Insa este si mai incurajator daca face parte dintr-un lant international, la fel ca hotel Brasov de 4*.

Hotel Brasov

Hotelul are o pozitionare aproape de zona comerciala a orasului, la intrare in Brasov. Este cunoscut ca fiind primul si singurul hotel ce apartine unui lant international, renumit pentru calitatea si profesionalismul serviciilor oferite.

Hotel BrasovAcesta pune la dispozitia clientilor cazare in 113 camere si apartamente. Fiecare este amenajata in stil unic si modern, avand toate dotarile necesare. Vorbim aici despre aer conditionat, biroul, wi-fi, TV, minibar, articole de toaleta gratuite, seif, fier de calcat si multe altele.

Organizarea de evenimente si destinderea in centrul de relaxare

Echipa hotelului pune la dispozitie si profesionisti in organizarea de evenimente. Se ocupa de nunti, botezuri sau evenimente de tip corporate. Pentru nunti si botezuri se pun la dispozitie doua restaurante perfecte pentru a sarbatori aceste doua evenimente unice. De asemenea, vor fi oferite drept cadou un apartament VIP, iar invitatii vor primi tarife rezonabile la cazare.

Evenimentele corporate sunt desfasurate in sali de conferinta cu dotari specializate. Sunt disponibile echipamente audio-video, ecran, flipchart, wireless, echipamente de traducere simultana, laptopuri si lumina naturala. In caz de necesitate se ofera asistenta tehnica pe toata durata desfasurarii evenimentului.

Un mod placut de a te relaxa si de a scapa de stres este apelarea la serviciile Spa. Centrul de sanatate din cadrul hotelului Brasov ofera o atmosfera calda si intima. Terapeutii vor avea grija de tot procesul de relaxare necesar, si se pot personaliza pachetele in functie de nevoile dvs.

In urma acestor descrieri se poate decide ca Hotel Brasov de 4* poate fi o solutie optima pentru necesitatile dvs.

Check Also

Hoteluri Poiana Brasov

Cazarea perfecta la hoteluri Brasov

Cazarea perfecta la hoteluri Brasov Pentru a gasi cele mai bune hoteluri, ai mai multe …

Close