sâmbătă , iulie 13 2024
Home / Servicii / Condus Defensiv

Condus Defensiv

Condus defensiv

Ar fi bine sa aveti in vedere un Condus Defensiv. Acest tip de condus va va feri de accidente. Veti constata ca veti avea de castigat daca veti conduce in acest fel. Nu veti avea nici un fel de problema in trafic. Sansele sa fiti implicati intr-un accident vor fi mult mai mici. Multe dintre accidente au loc datorita faptului ca soferii nu tin cont de regulile condusului defensiv.

Ei nu acorda prioritatea sau merg cu o viteza prea mare. Condusul defensiv scade sansele sa aiba loc vre-un accident.

Condus DefensivCondus defensiv

Ar trebui sa va analizati cat mai bine masina. Puteti face acest lucru verificand nivelul uleiului si rotile. De asemenea, ar fi bine sa va verificati si luminile masinii. Ar fi bine sa dati o tura cu masina inainte de a porni la drum. Va veti putea face astfel o parere despre masina. Centura este si ea esentiala. Este foarte important sa aveti centura pusa. Indiferent de distanta parcursa, centura va ajuta in multe situatii. Chiar si persoanele de pe locurile din spate ar trebui sa poarte centura de siguranta.

Atunci cand sunteti in trafic, asa cum recomanda instructorii de Condus Defensiv, este important sa va faceti cat mai vizibili. Puteti aprinde luminile de intalnire chiar si pe timp de zi. De asemenea, ar fi bine sa va semnalizati mereu intentiile. O masina cu faruri aprinse este mult mai vizibila de catre ceilalti soferi. Nu uitati sa semnalizati chiar si pietonilor intentiile voastre.

Condus defensiv

Concentrati-va mereu pe sofat. Nu ar trebui sa faceti alte lucruri in masina. Vorbiti la telefon doar prin intermediul unui handsfree. Un alt lucru important este sa fiti mereu calmi atunci cand sofati. Nu raspundeti niciodata la provocarile altora din trafic. De asemenea, nu incercati sa-i educati pe altii sicanandu-i. Aceste lucruri nu vor face decat sa va puna in pericol. Condusul nervos produce ambuteiaje si accidente.

Condus Defensiv – Odata la maximum 10 secunde asigurati-va in oglinzi. Veti putea actiona de urgenta in caz de nevoie. Nu uitati sa reduceti viteza din intersectii. Nu ar trebui sa intrati intr-o intersectie cu o viteza prea mare. Tineti cont mereu de aceste lucruri.

Check Also

Paza Evenimente Speciale

Paza Evenimente Speciale

Este necesar sa aleg o firma de paza evenimente speciale? Angajarea unei firme de paza …

Close