luni , aprilie 22 2024
Home / Casa si Gradina / Brichete Din Lemn

Brichete Din Lemn

Brichete din lemn

Un combustibil termic raspandit pe zi ce trece pe o scara tot mai larga este reprezentat de Brichete Din Lemn. Acesta poate fi utilizat folosind sobe, centrale pentru lemn, cazane si seminee. Acest combustibil este suta la suta ecologic. Este fabricat din deseuri lemnoase si rumegus.

Materia prima este suta la suta naturala. In compozitia brichetelor din lemn nu se regasesc deloc substante artificiale sau substante chimice. Brichetele din lemn au un nivel de umiditate foarte scazut, de regula este un procentaj de sase la suta. Continutul de cenusa rezultat in urma arderii este foarte mic. Procentajul se situeaza undeva la zero virgula sase la suta. In schimb, puterea calorica este cu mult crescuta in comparatie cu alte categorii de incalzitori termici.

Brichete din lemn

Costurile si preturile de achizitie sunt mult mai scazute in comparatie cu lemnul masiv pentru foc. Mai mult de atat, exista posibilitati de negociere. In functie de ambalajul utilizat, de cantitatea cumparata precum si de alegerea transportului, pretul pentru Brichete Din Lemn poate fi ajustat. In functie de producator, pretul se calculeaza in raport cu cantitatea de brichete vandute. Prelucrarea rumegusului si a deseurilor lemnoase inseamna de fapt prelucrarea biomasei. Se folosesc echipamente de mare capacitate. Sunt necesare pentru fabricarea acestor combustibili solizi cu umiditate scazuta.

Brichetele din lemn sunt biocombustibili. Aceasta inseamna ca brichetele din lemn sunt un combustibil fabricat si confectionat numai din materii prime vegetale. Biomasa lemnoasa reprezinta sursa de energie regenerabila, utilizata din cele mai vechi timpuri. Fabricarea brichetelor din lemn a aparut in anul douamii. Viteza de ardere a brichetelor se incadreaza in cote normale. Rezultatul va fi o incalzire confortabila, durabila si convenabila in timp. Va fi asigurat inclusiv confortul personal.

Brichete din lemn

Infiintarea unei afaceri avand ca obiect de activitate confectionarea de Brichete Din Lemn este o idee foarte buna. Afacerea poate fi localizata atat in spatiul rural, cat si in spatiul urban. De preferat este mediul rural, deoarece costurile de investitie sunt mult mai mici. Materia prima este gratuita. Cel mai important lucru, este ca aceasta este o afacere bio. Piata de desfacere se intinde pe intre teriotirul tarii, dar si in exterior. Este de-a dreptul enorma.

Check Also

Mobila La Comanda Brasov

Mobila La Comanda Brasov

Avantaje si dezavantaje pentru mobila la comanda Brasov Indiferent ca aveti nevoie de mobilier pentru …

Close