luni , aprilie 22 2024
Home / Casa si Gradina / Balustrade Brasov

Balustrade Brasov

Balustrade Brasov din sticla securizata

Balustrade Brasov din sticla securizate sunt utilizate cel mai frecvent in spatiile rezidentiale sau in cele comerciale. Reprezinta o inovatie arhitecturala. Tehnologiile folosite in ceea ce priveste montajul acestora sunt de ultima generatie. Esteticul balustradelor confectionate din sticla securizata este unul cu totul deosebit.

Pot fi si balustrade potrivite pentru scari. Prezinta in acelasi timp si eficacitate si discretie. Beneficiile oferite de utilizarea unei balustrade din sticla sunt multiple. Transparenta acestora reprezinta un avantaj enorm. Avand o balustrada din sticla la terasa se poate viziona, cu o foarte mare usurinta, mediul inconjurator. Acest tip de balustrade nu restrictioneaza in nici un fel privelistea.

Balustrade Brasov

Balustrade BrasovBalustradele din sticla prezinta si un grad foarte mare de versatilitate. Acest aspect face referire la disponibilitatea acestor Balustrade Brasov din sticla securizata in nenumarate optiuni. Balustradele pot contine foi de sticla care pot fi pozitionate atat vertical cat si orizontal. Unele balustrade din sticla au rame, altele nu au rame. Aspectul estetic si designul tin numai de cerintele, solicitarile si preferintele exprese ale clientului. Sticla securizata poate fi colorata, sablata sau printata. Sticla balustradei poate fi si gravata. Aspectul final va schimba intru-totul aspectul final al locatiei. Balustradele din sticla sunt foarte sigure. Sticla securizata este foarte greu de spart.

Balustrade din diferite materiale la comanda

Gama variata de Balustrade Brasov din sticla permite intrebuintari multiple. Sunt cele mai potrivite balustrade pentru scari, atat interioare cat si exterioare. Daca balustrada din sticla este amplasata in incinta unei case mici, va da senzatia de spatiu marit. Confera un plus de valoare, un plus de eleganta si de rafinament.

Balustradele din sticla pot fi folosite si la piscina. Metoda de prindere a balustradei depinde foarte mult de grosimea sticlei. In cazul scarilor interioare, intotdeauna balustrada din sticla va fi montata cu prindere in puncte. Este cea mai buna varianta. Sticla securizata este de cinci ori mai rezistenta decat stricla normala. Nu se sparge decat daca este atinsa in cant.

Check Also

Mobila La Comanda Brasov

Mobila La Comanda Brasov

Avantaje si dezavantaje pentru mobila la comanda Brasov Indiferent ca aveti nevoie de mobilier pentru …

Close